Viikkokirje / vko 1

Pelastus ja valo kaikille kansoille

Raamatussa kerrotaan, kuinka Jeesus lapsi vietiin syntymänsä jälkeen pyhäkköön Herran eteen. Paikalla oli Simeon niminen mies, jolle Pyhä Henki oli puhunut, että hän tulisi näkemään Herran voidellun ennen kuolemaansa. Mies otti Jeesus lapsen syliinsä kiittäen Hänestä Jumalaa: ”Minun silmäni ovat nähneet sinun pelastuksesi, jonka olet kaikille kansoille valmistanut: valon, joka koittaa pakanakansoille, kirkkauden, joka loistaa kansallesi Israelille (Lk. 2:22-24, 30-32).

Jeesus on tänäkin vuonna saanut ja saa ilmestyä pelastukseksi, lohdutukseksi ja parantumiseksi monille espoolaisille. Hän on se, joka voi tuoda todellisen valon tähän arjen pimeyteen jokaiselle espoolaiselle, mutta myös meille uskoville, vaikka olisimme kauempanakin hänestä. Olemme saaneet maistaa tuota voimaa ja siksi tiedämme, että antautuessamme Hänelle tuo voima muuttaa meitä ja saa meidät jaksamaan uuteen vuoteen ja yhä eteenpäin.

Haluamme toivottaa kaikille oikein Siunattua ja Hyvää Joulunaikaa, kuin myös Uutta Vuotta 2018.

Pastorit Kyösti ja Irma Frestadius sekä Jarkko PylvänäinenX