Viikkokirje / vko 12

Katse Jeesukseen päin!

Sieltä se katsoo vastaan. 39 – vuotias mies, kaljuuntunut ja vähän mustat silmänaluset. Peilistä se katsoo, joka aamu. Joskus jopa hymyilee vastaan. Vähän on muuttunut pitkätukka kikkarapää vuosien saatossa. Ja miettii, miten tästä päivästä selviää voittajana.

Jumala sanoi Jeesukselle Johanneksen kastettua hänet, että ”Sinä olet minun rakas poikani, johon olen mielistynyt.” Tärkeät sanat meille jokaiselle kuulla. Joka päivänä. Sinä olet Jumalan lapsi. Arvokas. Jumala on sinuun mielistynyt. 

Mooses lähetti vakoojat luvattua maata tiedustelemaan 4. Mooseksen kirjan 13. luvussa. Heidän silmissään maa näytti hyvältä, mutta he itse näyttivät `heinäsirkoilta` ja niin he luulivat vihollistensakin heidät näkevän. Vain kaksi heistä, Joosua ja Kaaleb, katsoivat Jumalaan ja uskoivat voivansa ottaa haltuun sen maan, jonka Jumala oli luvannut.

Tällä viikolla päätetään uskossa katsoa Jumalaan. Kuulla hänen sanansa meille jokaiselle. Rakas poikani. Rakas tyttöni. Olen mielistynyt sinuun. Me ei olla mitään heinäsirkkoja, mitättömiä tallaajia. Me olemme Jumalan lapsi sellaisina kun olemme, tekemättä mitään. Käännetään katse pois omista heikkouksista, muiden paineesta, ja otetaan vastaan Jumalan rakkaus, hyväksyntä, ja Pyhän Hengen voima olla ja tehdä mitä Hän haluaa meidän tällä viikolla tekevän.

Siunausta viikkoon!

Taneli Sinivirta
Pastori

← Takaisin muokkaustilaanX