Viikkokirje / vko 14

Rukous on uskovan etuoikeus ja mahdollisuus.

Paavali kirjoittaa 1. Tim. 2:1. Kehotan ennen kaikkea anomaan, rukoilemaan, pitämään esirukouksia ja kiittämään kaikkien ihmisten puolesta,

2. kuninkaiden ja kaikkien vallanpitäjien puolesta, jotta saisimme viettää tyyntä ja rauhallista elämää, kaikin tavoin hurskaasti ja arvokkaasti.

3. Tällainen rukous on oikea ja mieluisa Jumalalle, meidän pelastajallemme,

4. joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.

Paavali tiesi rukouksen tärkeyden ja sen voiman. Hän kirjoittaakin: ennen kaikkea muuta, ano, rukoile, esirukoile ja kiitä kaikkien ihmisten puolesta.

Meillä on mielessämme monia, joiden puolesta esirukoilemme: Jeesus pelasta, paranna, ohjaa ja johda jokapäiväisessä elämässä. Meillä oli keskiviikko illassamme vieraana henkilö, joka oli ollut uskonsa vuoksi vankilassa. Hän on myös paikalla tulevana sunnuntaina. Reilun viikon päästä la 13.4. rukoilemme yhdessä koko maailman saavuttamattomien kansojen puolesta. Olemme tiistain aamurukouksissa ja keskiviikko illoissa rukoilleet tulevien eduskuntavaalien puolesta. Meillä on paljon erilaisia syitä, myös omassa elämässämme, ennen kaikkea muuta lähestyä Taivaallista Isäämme rukouksin: anoen, rukoillen, esirukoillen ja kiittäen. Kiitos Jeesus tästä etuoikeudesta ja mahdollisuudesta.

Olkaa siunattuja kaikki!

kyÖstiX