Viikkokirje / vko 17

Hei,

Yksi seurakuntamme vahvuuksista on laaja vapaaehtoisten rintama lapsi- ja nuorisotyössä. Moni seurakuntalainen on löytänyt oman palvelupaikkansa tällä alueella ja haluaa olla kasvattamassa lapsia ja nuoria Kristuksen tuntemiseen. Esimerkiksi Jippii -kuoro, varkki-illat, nuortenillat, äitilapsipiiri, perhesolu, jouluvaellus, leirit, Tapiolan tavoittava nuorisotyö, pyhäkoulut ja muut tapahtumat vaativat pyöriäkseen kymmeniä ja kymmeniä vapaaehtoisia! Näistä meidän on hyvä olla todella kiitollisia! Uskon, että nämä ihmiset ovat saaneet myös omaan elämään todella paljon sisältöä touhutessaan lasten ja nuorten parissa.

Samaan aikaan voidaan myös todeta, että paljon muutakin pystyttäisiin tekemään, jos Jumala johdattaisi meidän pariin vielä enemmän vapaaehtoisia! Kahden ja puolen vuoden aikana, jolloin itse olen vaikuttanut meidän seurakunnan lapsi- ja nuorisotyössä, monta kertaa on minulle tultu ehdottamaan erilaisia työmuotoja mitä voitaisiin tehdä

Haluan tällä viikkokirjeellä kannustaa seurakuntalaisia jatkamaan rukousta lapsi- ja nuorisotyön puolesta ja kiittämään vaikka ihan henkilökohtaisesti seurakuntalaisia, jotka ovat palvelleet tai tällä hetkellä palvelevat vapaaehtoisina meillä tällä saralla. He todellakin ovat sen ansainneet!

Ja vielä yhden erityisen rukousaiheen ja kysymyksen haluan jättää: Tulevan kesän leirien keittiölle tarvitsemme vielä useamman vapaaehtoisen. Voisitko kenties sinä olla esim. yhdellä leirillä mukana auttamassa keittiöllä ja tällä tavalla tuomassa Jumalan valtakuntaa lasten pariin?

Seurakunnan ohjelmakalenteri löytyy täältä: http://www.espoohsrk.fi/event-directory/

Ja naiset huomio! Naisten virkistyspäivä on tämän viikon lauantaina! Lisätiedot: http://www.espoohsrk.fi/2019/04/03/naisten-virkityspaiva-nuuksiossa/

Jarkko PylvänäinenX