Seurakunnan johtava pastori

Esa-Pekka Mattilaa esitetään Espoon Helluntaiseurakunnan johtavaksi pastoriksi

TIEDOTE 3.7.2019

Seurakuntamme johtavan pastorin Kyösti Frestadiuksen ilmoitettua suunnitelmastaan siirtyä eläkkeelle syksyllä 2019, käynnistimme johtavan pastorin seuraajan hakuprosessin. Prosessi on nyt edennyt vaiheeseen, jossa johtoryhmä esittää Esa-Pekka Mattilaa johtavan pastorin tehtävään.

Aloitamme nyt asiaan liittyvän rukousajan, joka jatkuu lauantaihin 10.8.2019 saakka. Esa-Pekka Mattila tulee esittäytymään sunnuntaina 4.8.2019 jumalanpalvelukseemme, jossa hän myös saarnaa. Jos rukousajan kuluessa ei nouse esiin mitään valintaa estävää seikkaa, johtoryhmä vahvistaa päätöksen kokouksessaan elokuun puoliväliin mennessä. Tässä tapauksessa Esa-Pekka Mattilan työtehtävät seurakunnassamme alkavat syyskuun alkuun mennessä.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Kari Hissa, johtoryhmän puheenjohtaja
etunimi.sukunimi [a] espoohsrk.fi
040 324 1227

Kyösti Frestadius, johtava pastori
etunimi.sukunimi [a] espoohsrk.fi
041 525 2546

X