Haemme pastoria kokopäiväiseen lapsi- ja varkkityöhön

Tehtäviin kuuluu:

– seurakunnan pyhäkoulut

– kerhot

– leirit

– tavoittava lapsityö

– koulutyö

– muut yhdessä sovittavat tehtävät

Odotamme hakijalta näkyä lasten opetuslapseuttamisesta ja ulospäinsuuntautuvasta työstä. Arvostamme oma-aloitteisuutta. Hakijalta toivotaan tehtävään soveltuvaa koulutusta. Hakijan osaaminen mediatyössä on eduksi. Hakemukseen liiteenä CV sekä noin viiden minuutin esittelyvideo.

Yhden vuoden määräaikainen työsuhde alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaisesti (pidempiaikainen työsuhde myös mahdollinen). Koeaika 4kk. Tehtävään valitseminen edellyttää Suomen Helluntaikirkon jäsenyyttä. Työehtosopimuksessa noudatetaan Kristillisiä järjestöjä koskevaa sopimusta (KJTES).

Vapaamuotoiset hakemukset lähetetään 14.10. mennessä Espoon Helluntaiseurakunnan johtavalle pastorille:

Espoon Helluntaiseurakunta /

Esa-Pekka Mattila
Olarinluoma 8
02200 Espoo
041 548 0678
esa-pekka.mattila@espoohsrk.fi
X