Seurakunta

Espoon Helluntaiseurakunta on kaikkia espoolaisia palveleva seurakunta. Seurakuntaamme kuuluu kaikenikäisiä espoolaisia. Haluamme tukea sinua kasvamaan lähemmäs Jumalaa ja löytämään oman paikkasi seurakuntayhteydessä. Seurakuntamme toiminta perustuu seuraaviin arvoihin:

Jumalan sana

Opetuksemme ja elämämme perustana on Raamattu, eli Jumalan Sana. Tunnustamme Raamatun auktoriteetin opetuksessamme ja pidämme sitä tärkeimpänä lähteenä etsiessämme ohjausta elämän kysymyksiin.

Yhteys

Haluamme rakentaa rakkaudellista yhteyttä Jumalaan ja toinen toisiimme. Uskomme, että toimiva suhde Jumalaan auttaa ihmistä kohtaamaan myös itsensä ja lähimmäisensä arkipäivässä.

Pyhän Hengen ilmapiiri

Tunnustamme, että tarvitsemme Jumalan jatkuvaa läsnäoloa elämässämme. Siksi haluamme antaa tilaa Pyhän Hengen vapaalle, armolliselle, hoitavalle ja aidolle läsnäololle toiminnassamme.

Voittava rukous

Rukous ja ylistys ovat Jumalan meille antamia välineitä haastavien elämäntilanteiden kohtaamiseen. Ne ovatkin tärkeä osa jumalanpalveluksiamme. Odotamme saavamme voittoja sekä yksilöiden että koko seurakunnan elämässä, kun toteutamme Jumalan Sanan antamaa esimerkkiä tällä alueella.