KESÄN 2019 LEIREILLE  ILMOITTAUTUMINEN!

Kesä on tulossa kovaa vauhtia ja seurakuntamme on järjestämässä jälleen kolme leiriä kesällä! Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi leirille. Saat kuittauksen sähköpostiisi lomakkeen vastaanottamisesta ja lähempänä leiriä lähetämme myös leirikirjeen, jossa lisätiedot leireistä. (mm. maksun suorittaminen, varusteet, leirin sisältö ym…) Jos sinulla on kysyttävää leirien ilmoittautumisesta, olethan yhteydessä pastoreihimme Taneli (lasten ja varkkien leiri) taneli.sinivirta@espoohsrk.fi tai Jarkko (nuorten leiri) jarkko.pylvanainen@espoohsrk.fi. Huomioithan, että leirille ilmoittautuminen on sitova. Leirien hinta on 45€ per leiri. Sisaralennus -5€. Leirit järjestetään Sierlan leirikeskuksessa Nummi-Pusulassa. Leireille otetaan ensimmäiset 30 ilmoittautunutta.

ILMOITTAUTUMISLOMAKE

LAPSET JA VARHAISNUORET

Hyvät lapsen vanhemmat tai huoltajat! Tällä lomakkeella voitte ilmoittaa lapsenne seurakuntamme järjestämään kesäleirille. Tarvitsemme tiedot osallistujan hyvinvoinnin ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi. Tiedot ovat luottamuksellisia, ja käsittelemme niitä henkilötietolain (523/1999) 10:nen §:n sekä Euroopan tietosuojaasetuksen (EU 2016/679) edellyttämällä tavalla. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Kaikki toimijamme ovat vaitiolovelvollisia, ja tiedot säilytetään huolellisesti lain edellyttämällä tavalla. Ne hävitetään tapahtuman tai toimintakauden päätyttyä. Toimintamme rekisteriseloste on nähtävillä toimitiloissamme.

---
Valitse leiri, jolle osallistut:

Lasten leiri, 22.7.-25.7.2019, 1.-3 luokalle menevät (7-9v.)Varhaisnuorten leiri, 30.7-2.8.2019 4.-6. luokalle menevät (10-12v.)

---
Vanhemman/vanhempien/huoltajan yhteystiedot

Huoltaja 1:

Huoltaja 2:

---

Osallistujalla ei ole sairauksia eikä lääkkeitä

Osallistuja hoitaa lääkityksen itse Osallistuja tarvitsee lääkkeiden ottamiseen aikuisen apua

Osallistujalla on lupa osallistua seuraaviin erityisaktiviteetteihin, jos niitä on toiminnassa tarjolla:
Uinti Melonta Liikunta

Osallistujan uimataito:
Hyvä (yli 200m) Osaa uida jonkin verran (25-200m) Oppimassa / ei osaa uida (alle 25m)

Osallistuja saa olla leirikuvissa mukana, joita ei julkaista sosiaalisessa mediassa:
Kyllä Ei

X