Solut

Solut – parempaa ystävyyttä Jumalaan ja toisiimme

Etsitkö vielä paikkaasi seurakunnassa? Kaipaatko ystäviä ja yhteyttä? Tule mukaan seurakunnan soluun!

Solujen tavoitteena on tukea jokaista seurakunnan jäsentä elämään Jeesuksen opetusten mukaisesti. Solujen kautta meidän on suuressakin seurakunnassa mahdollista kohdata toinen toisemme henkilökohtaisesti. Soluissa voit tutustua uusiin ystäviin ja oppia uutta Jumalasta, Raamatusta ja rukouksesta.

 

Mitä solut on?

Solu on seurakunta pienoiskoossa. Siellä on läsnä yhteys, rukous, ylistys, Jumalan Sanan kautta rakentuminen sekä evankeliointi. Solu on paikka, johon voi tuoda myös niitä, joille uskon asiat ovat vielä vieraampia.

 

Miksi meidän tulisi kokoontua soluihin?

Tarvitsemme seurakuntaa

Jumalan ratkaisu meidän yksinäisyyteemme on seurakuntayhteys. Seurakunta on Jumalan rakkauden kohde ja Jumalan rakkauden välittäjä.

Tarvitsemme soluja

Soluissa keskitytään rakentamaan toimivia suhteita säännöllisen yhdessäolon kautta. Soluissa opimme tuntemaan ja palvelemaan toisiamme. Siellä voimme jakaa ilomme ja surumme.

Tarvitsemme ystäviä

Me kaikki tarvitsemme hyviä ystäviä. He auttavat, neuvovat, rohkaisevat ja kuuntelevat meitä. Jumala loi ihmisen läheiseen suhteeseen itseensä ja toisiin ihmisiin. Hänellä oli unelma todellisesta ystävyydestä ja keskinäisestä rakkaudesta.

Kaitaan solu

Kaitaan solu on kaikille avoin. Rennossa ilmapiirissä rakennumme uskossa toinen toistamme tukien. Kokoonnumme  joka toinen viikko tiistaisin tai torstaisin. Kukin ilta sovitaan erikseen.

Naisten solu Olarinluomassa

Ihana ja lämminhenkinen naisten solumme kokoontuu tiistaisin seurakunnalla klo. 18-20. Aloitamme solun ylistyksellä, jonka jälkeen luemme Raamattua ja pohdimme yhdessä sen sanomaa. Vaihdamme kuulumisia teekupin äärellä ja rukoilemme jokaisen puolesta henkilökohtaisesti. Vietämme ajoittain yhdessä aikaa myös solun ulkopuolella mm. virkistyspäivien ja elokuvailtojen parissa. Yhteys, rukous ja luottamus ovat solumme keskeisiä piirteitä. Tervetuloa joukkoomme!

Maria

Kysy lisää:

Soluyhteyshenkilö
Anne Keskinen
044-989 0170
toimisto[at]espoohsrk.fi

Solut

Kaitaa
Kirkkonummi
Latokaski
Eestinlaakso
Matinkylä
Olarinluoma

Espoon keskus − naisten solu
Kilo − nuorten miesten solu
Matinkylä − naisten solu
Olarinluoma − naisten solu
Olarinluoma  − miesten solu
Saunalahti − naisten solu
Suomenoja − nuorten naisten solu
Tapiola − miesten solu
Vanhakartano − naisten solu

Ota yhteyttä soluyhteyshenkilöön ja löydä oma paikkasi solussa!

X