Mitä palvelutiimit ovat?

Tiimit valtuuttavat ja yhdistävät seurakuntalaisia. Jokainen tiimi vastaa omasta alueestaan: palvelee muita seurakuntalaisia ja ulkopuolisia, keskustelee ja tekee päätöksiä siitä, miten asioita hoidetaan ja ehdottaa hankintoja ja parannusehdotuksia hallitukselle. Tiimissä jokaisella seurakuntalaisella on mahdollisuus palvella Jumalaa ja seurakuntaa omalla osaamisellaan ja ajallaan.

Mitä tiimissä oleminen tarkoittaa?

Tiimissä oleminen tarkoittaa ennen kaikkea huoneenhaltijuutta, eli palvelutehtävää. Jumala on antanut meille kaikille lahjoja. Raamatussa puhutaan palvelijoista (me), joille heidän isäntänsä (Jumala) antoi leivisköjä (kykyjä). Vertauksen mukaan ei ollut niinkään väliä, kuinka monta leiviskää kukin oli saanut, vaan että näitä käytettiin uskollisesti. Samoin tiimissä jokainen tiimiläinen pääsee käyttämään lahjojaan ja palvelemaan koko seurakuntaa, ja kuten vertauksessakin, palvelutehtävä, eli oman osaamisen antaminen Jumalan käyttöön, on vastuullista toimintaa ja vaatii ennen kaikkea sitoutumista. (Matt. 25:14–30, 1. Kor 4:2). Tiimit antavat meille mahdollisuuden rakentaa yhteyttä toisiimme ja Jumalaan, ja opettavat kasvamaan omalle paikalle seurakunnassa ja Jumalan suunnitelmassa.

Löydä oma palvelutehtäväsi!

Nyt sinulla on mahdollisuus löytää oma palvelutehtäväsi seurakunnassamme.

Kiinnostuitko?

Laita viesti tai soita yhteyshenkilölle, niin saat tietoa tehtävästä. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Pappilan hätävara

Keräämme 10 henkilön ryhmän, joiden yhteystiedot listataan seurakunnan toimistoon. Ryhmän jäsenelle soitetaan akuuteissa asioissa, esim. pihan hiekoitus. Listan 3 ensimmäistä nimeä ovat päävastuuliset henkilöt ja loput 7 henkilöä ovat varalla. Tarkoituksena on tulla kirkolle avuksi lyhyellä varoitusajalla.

ILMOITTAUDU

 

Tekstiilien pesu

Kastekokouksen jälkeen tai kerran kuukaudessa pestään pöytäliinat, kastepuvut, ja pyyhkeet. Kirkon tiloissa on pesukone ja kuivausrumpu, joiden käyttöön opastetaan. Avaimet kirkolle saa tarvittaessa.
ILMOITTAUDU

 

Kastealtaan täyttö

Kasteallas täytetään noin 4 tuntia ennen tilaisuuden alkua lämpimällä vedellä. Ennen täyttämistä tyhjän altaan reunat pyyhitään. Tilaisuuden jälkeen allas tyhjennetään.

ILMOITTAUDU

 

Pyhäkoulun opettaja/avustaja

Pyhäkoulun opettajalle löytyy valmis materiaali vihkosta, joten itse ei tarvitse miettiä aiheita. Pyhäkoulun avustaja on opettajan apuna.

ILMOITTAUDU

 

Kirkon somistus

Huolehtii yleisten tilojen viihtyvyydestä: kukka-asetelmista, verhoista, pöytäliinoista jne. Yhteistyö kahvitustiimin kanssa tarvittaessa.

ILMOITTAUDU

 

Vahtimestarit

ILMOITTAUDU

 

Miksaustiimi

ILMOITTAUDU

 

Ylistyskuoro High One

ILMOITTAUDU

 

Ehtoollisen valmistelu

ILMOITTAUDU

 

Kahvitustiimi

Vastuuhenkilö: Rauno Rajamäki