Jippii-konsertti

Jippii-kuoro ja orkesteri esiintyy lauantaina 10.11. klo 16

Espoonlahden kirkossa (Kipparinkatu 8, Espoo)

Tervetuloa koko perhe!

Vapaa pääsy!

 

Tietoa Jippii-kuorosta:

Jippii-lapsityö täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi on julkaistu kokoelmalevy, jolle on valittu 20 innostavaa Jippii-laulua vuosien varrelta. Konsertin ohjelmisto koostuu näistä lauluista.

Jippii-työ alkoi vuonna 1998, kun ensimmäinen Jippii-näytelmäkiertue kiersi eri puolilla Suomea. Silloin ei vielä ollut olemassa Jippii-lauluja. Jippii 2 –kiertueen aikana lauluja alkoi syntyä ja ensimmäinen levy Taivaan Isän hommissa julkaistiin 2001. Työ alkoi kasvaa, kun suuren suosion myötä Jippii-lähetystapahtumia ryhdyttiin järjestämään yhä useammin eri puolilla Suomea. Kiertämisen seurauksena lapsikuoroja alkoi pian syntyä eri seurakuntiin, kirkkokuntiin ja kouluihin.

Jippii-levyjä on 20 vuoden aikana ilmestynyt suomen kielellä kaikkiaan 10 kappaletta. Nämä levyt sisältävät yhteensä 130 laulua. Jippii-musiikkia on levytetty suomen kielen ohella myös muilla kielillä. Lauluja on käännetty ja tehty suomen kieli mukaan luettuna jo 30 eri kielellä. Yhteensä Jippii-aiheisia levyjä on eri kielillä julkaistu noin 50 kappaletta.

 X