Hakuilmoitus

Nykyisen johtavan pastorimme siirtyessä eläkkeelle loppuvuodesta 2019 haemme Espoon Helluntaiseurakuntaan

JOHTAVAA PASTORIA

Johtavan pastorin tehtävänä on johtaa seurakunnan toimintaa Espoossa ja toimia palkattujen työntekijöiden esimiehenä. Johtava pastori vastaa vapaaehtoistyön organisoinnista ja johtamisesta sekä osallistuu aktiivisesti johtoryhmän työskentelyyn.

Hakijalta odotamme ylemmän asteen teologista tutkintoa helluntailaisesta tai vastaavasta viitekehyksestä. Eduksi tehtävässä onnistumisessa näemme vahvan kokemuksen seurakuntatyöstä ja seurakunnan vapaaehtoistyön johtamisesta. Odotamme hakijalta myös kutsua paimenen tehtävään sekä uudistavaa ja nuorekasta otetta seurakuntatyöhön Pyhän Hengen johdossa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 15.3.2019 mennessä Espoon Helluntaiseurakunnan johtoryhmän puheenjohtajalle, Kari Hissa, kari.hissa@espoohsrk.fi, puh. 040 324 1227. Tiedusteluihin vastaa myös johtava pastori Kyösti Frestadius, puh. 041 525 2546.

Työtehtävän aloitus syksyllä 2019 sopimuksen mukaan. Noudatamme työsopimuksessa KJTESiä. Valittavalta pastorilta edellytämme Suomen Helluntaikirkon jäsenyyttä tai jäseneksi liittymistä.

ESPOON HELLUNTAISEURAKUNTA
Luomanportti 8, 02200 Espoo

Espoon Helluntaiseurakunnalla on viisi palkattua työntekijää. Seurakuntaan kuuluu ja toimintaan osallistuu noin 500 henkilöä. Säännöllisten tilaisuuksien ohella seurakunnassa kokoontuu useita pienryhmiä. Espoon Helluntaiseurakunta on perustettu 1976.X