Pastorin viikkokirje / vko 19

Tervehdys kirkolta,

Rukous on kautta aikojen ollut keskeinen asia kristillisen seurakunnan elämässä. Rukouksen merkityksestä voimme lukea ja kuulla tänäkin päivänä, viestejä tulee eri puolilta maailmaa. Meidän ei tarvitse jäädä vain lukijan ja kuulijan asemaan rukouksen suhteen, meillä kaikilla on lupa ja oikeus rukoilla. Nyt tarvitaan seurakunnan rukousta, ilman sitä me olemme voimattomia.  

Ensi viikolla saamme paastota ja rukoilla, aloitamme maanantaina 13.5. klo 17.00 kirkolla yhteisen rukouksen. Totuttuun tapaan jatkamme joka päivä perjantaihin asti, tiistaina klo 7.30. ja klo 17.00, keskiviikkona klo 19.00, torstaina ja perjantaina klo 17.00. Nämä ovat meidän yhteisiä kokoontumisia ja näiden lisäksi voimme rukoilla kotona, autossa tai siellä missä olemme oman aikataulumme mukaan. Sinulla voi olla omia henkilökohtaisia asioita, jotka tahdot tuoda Jumalalle. Seurakunnallamme on paljon aiheita, joiden puolesta tulee rukoilla. Rukouksen vaikutuksella ei ole maantieteellisiä rajoja, saamme rohkeasti kantaa myös eri kansakuntia ja heimoja Jumalan eteen. Saakoon Pyhä Henki johdattaa meitä rukoilemaan ensi viikolla Jumalan tahdon mukaisesti. Olkaamme myös nöyrästi kuulolla, mitä Pyhä Henki sanoo meille yksilöinä ja seurakuntana. 

Minä odotan innolla yhteistä paasto- ja rukousviikkoa. Tahdon haastaa sekä rohkaista sinua osallistumaan rukoukseen omien mahdollisuuksiesi puitteissa. Kokeile myös paastoa, löydät varmasti sinulle sopivan tavan. Rukous ja paasto kuuluvat kaikille kristityille. Meillä on elävä, kaikkivaltias Jumala, joka rakastaa olla kiinteässä yhteydessä meidän kanssamme.

Katso tuleva ohjelma: http://www.espoohsrk.fi/event-directory/

Siunaavin terveisin,

IrmaX