Pastorin viikkokirje /vko 41

”Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin minäkin lähetän teidät” Joh. 20:21

Terve täältä kirkolta! Jeesus sanoi nuo yllä olevat sanat opetuslapsilleen, kun hän ilmestyi heille kuolemansa jälkeen. Oli opetuslapsien vuoro viedä sanomaa eteenpäin Pyhän Hengen ohjaamina ja johtamina. Raamatun yhtenä isoina teemoina ovatkin lähettäminen ja lähteminen.

Nyt on meidän nuorten ryhmän vuoro toteuttaa Jeesuksen antamaa lähetyskäskyä. Olemme jo puoli vuotta suunnitelleet ja valmistautuneet reissuun lähtöön ja ylihuomenna 13.10 aamukokouksen jälkeen vihdoin pääsemme matkaan. Olemme menossa Ivaloon ja matkan varrella pysähdymme useassa eri helluntaiseurakunnassa ja järjestämme yhdessä heidän kanssaan nuorteniltoja. Aktion näkynä on ollut kohdata nuoria, joilla ei ole samanlaista seurakuntayhteyttä nuorten kanssa kuin meillä on. Esimerkiksi olemme menossa Tornioon, jossa kuulemma on yksi teini-ikäinen poika (14v.) seurakunnassa. Tuolla kaverilla on varmasti vaikeampaa kokea aitoa yhteyttä seurakunnassa kun omanikäiset eivät ole ympärillä. Nuorteniltojen lisäksi olemme myös mukana nuorisokahvilassa, rukouskokouksessa ja ruuanjakelussa matkan aikana.

Pyydänkin, että muistathan matkaa rukouksin. Rukoilkaa, että kohtaamme nuoria matkan aikana, voimme viedä sanomaa eteenpäin nuorten omalla tavalla heidän kulttuurin keskelle ja myös sitä, että omat nuoremme kasvaisivat hengellisesti matkan aikana. Ajamme kahdella pakettiautolla läpi Suomen ja takaisin viikon aikana, joten myös käytännön asioiden puolesta on hyvä rukoilla. Matkaan lähtee 12 nuorta ja 4 staffilaista. Staffissa on minun lisäkseni mukana Taneli Sinivirta, Nuppu Sihvo ja Mikko Tammihovi.

Terveisin,

Jarkko Pylvänäinen
Nuorisopastori
X