Johtoryhmän päivitetty tiedotus, 17.3.2020

Elämme hyvin poikkeuksellisia aikoja. Seurakuntamme johtoryhmä on päätynyt viranomaisten ohjeistusten pohjalta seuraaviin toimenpiteisiin yhteiseksi hyväksi:

  • Keskeytämme kaikki seurakunnan kokoontumiset toistaiseksi tartuntariskin minimoimiseksi.
  • Rajoitamme ylimääräistä kokoontumista kirkon tiloissa. Tilat ovat käytössä lähtökohtaisesti pastoritiimin tarpeisiin sekä muihin toiminnan välttämättömiin järjestelyihin. 
  • Kotiryhmien kokoontumiset keskeytetään. Suosittelemme kotiryhmien pitämistä etäyhteyksien avulla. 
  • Suoratoistolähetykset sunnuntaisin klo 11 ja keskiviikkoisin klo 19 UskoTV:n kautta. Ensimmäinen lähetys on ke 18.3. klo 19 osoitteessa: https://www.uskotv.fi/live/ Linkki löytyy myös Espoon Helluntaiseurakunnan kotisivuilta https://www.espoohsrk.fi

On hyvä muistaa toisiamme rukouksin ja pitää yhteyttä puhelimitse. Näissäkin olosuhteissa Jumalan lapsilla on valtava lohtu Jeesuksessa. Hän on Herra yli kaiken. Profeetta Jesaja rohkaisee meitä seuraavasti:
”Nouse, ole kirkas, sillä sinun valkeutesi tulee ja Herran kunnia koittaa sinun ylläsi. Sillä katso, pimeys peittää maan ja synkeys kansat, mutta sinun ylitsesi koittaa Herran kirkkaus, sinun ylläsi näkyy hänen kunniansa.”(Jes 60:1-2)
Espoon Helluntaiseurakunnan JohtoryhmäX