Pastorin viikkokirje / vko 21

Aurinkoinen tervehdys


Jeesus Kristus on läsnä tässä päivässä. Hän on luvannut olla kanssamme joka päivä maailmanajan loppuun saakka. Aurinko paistaa kirkkaalta Espoon taivaalta tänä aamuna, ja se muistuttaa minua Jumalan armon auringosta, jonka kirkkaus ei muutu ja jonka loiste ei sammu. Saamme ottaa vastaan Jumalan hyvyyttä ja rakkautta tämän päivän matkalle, eikä huomisesta tarvitse vielä murehtia. Mutta vaikka sisimmässämme taivas olisikin pilvinen ja myrsky olisi kohdannut, on hyvä muistaa, että Jumala ei ole valon ja varjon vaihtelua eikä Hänen uskollisuutensa lopu. Hän sallii meille toisinaan haastavia hetkiä, jotta voisimme oppia jotakin uutta – oppia juurtumaan yhä syvemmälle Kristukseen ja Hänen sanaansa. 

Paavali kehottaa meitä pukeutumaan Jumalan taisteluvarustukseen, jotta voisimme tehdä pahana päivänä vastarintaa ja kaiken suoritettuamme pysyä pystyssä (Ef 6:13). Meidän ei tule tuudittautua helpon elämän ja mutkattoman tulevaisuuden illuusioon. Ihmiskunta on käynyt kautta historian yhä uusien vaikeuksien ja koettelemuksien läpi, eikä meidänkään sukupolvemme säästy niiltä. Sen sijaan, että haikailemme leppoisien päivien perään, meidän kannattaa laittaa turvamme Jumalaan ja valmistautua koettelemuksiin. Voimme tehdä niin noudattamalla Paavalin ohjeita: seisomme totuudessa, pukeudumme vanhurskauteen, olemme alttiita toimimaan evankeliumin asialla, pidämme kiinni uskosta, turvaamme pelastukseen ja tartumme Jumalan sanaan. 

Haluan sydämestäni rohkaista sinua tänään. Jeesus Kristus on syntiemme sovittaja ja anteeksiantaja. Muistetaan toisiamme rukouksin ja ollaan kiitollisia elämänlahjasta ja Jumalan hyvyydestä. 


Suoratoistolähetykset: jatkuvat tuttuun tapaan YouTube-, FaceBook- ja Uskotv-kanavilla.
Su klo 11 Jumalanpalvelus
Ke klo 19 Sana, rukous ja ylistys
Pe klo 17:30 Varkit
Pe klo 19 Nuoret
To 11.6. klo 19 Israel-ilta


Kirkolla: Pe 5.6. ja 12.6. klo 17:30 Varkki-ilta kirkolla
Pe 5.6. ja 12.6. klo 19 Nuortenilta kirkolla
To 4.6. klo 10 Seniorien aamupäiväkahvit kirkon pihalla (Huom: noudatamme turvavälejä ja hygieniaohjeita!)


Jumalan runsasta siunausta!
Esa-Pekka MattilaX