Johtoryhmän tiedote 3.6.2020

Tässä tiedotteessa kerromme kesän ohjelmasta ja kokoustoiminnan järjestelyistä 2.8. asti sekä Lepojärvien muutosta Kanadaan. Johtoryhmä kokoontuu seuraavan kerran 4.8., ja teemme silloin suunnitelman syyskaudelle sen hetkisen kokonaistilanteen valossa. 

Emme näe vielä turvalliseksi aloittaa normaalia kokoustoimintaa, ja siksi jatkamme toistaiseksi erityisjärjestelyin. Mikäli tilanteeseen tulee muutoksia, tarkennamme ohjeistuksia aiemmin. Seuraamme viranomaisten tiedotusta ja olemme mukana helluntaiseurakuntien vastuunkantajien Webinaarissa, jossa rukoilemme, kuulemme asiantuntijoiden näkemyksiä ja kuinka eri seurakunnat toimivat näissä poikkeuksellisissa oloissa.

Tilaisuudet ja suoratoistolähetykset kesä- ja heinäkuussa:

 • Sunnuntain jumalanpalvelus klo 11 suoratoistolähetyksenä YouTube-kanavan, UskoTV:n ja FaceBookin kautta. Linkit löytyvät myös Espoon Helluntaiseurakunnan kotisivuilta https://www.espoohsrk.fi
 • Keskiviikon Sanan, rukouksen ja ylistyksen ilta klo 19 suoratoistolähetyksenä 10. ja 17.6. 
 • Keskiviikon Rukousillat alkaen 24.6. klo 19-20 kirkon pihalla. Kokoonnumme rukoilemaan ja rohkaistumaan Raamatun sanasta.
 • Perjantain Rukousilta alkaen 5.6. klo 17-19 kirkolla.
 • Israel-ilta to 11.6. klo 19 suoratoistolähetyksenä.
 • UHCF tiedottaa tilaisuuksistaan heidän Facebook-sivuillaan.
 • Varkki- ja nuortenillat järjestetään kirkolla kahtena kesäkuun perjantaina, 5.6. ja 12.6. klo 17 (varkit) ja 19 (nuoret). Nuorteniltojen Alfa-osuus suoratoistona perjantaisin klo 20 YouTube, UskoTV ja FB-kanavilla. Kesällä nuorilla vapaamuotoisia tapaamisia, joista tiedotetaan suoraan nuoria. Lisätietoa Instagramista: @espoohsrknuoret. Illat jatkuvat kesätauon jälkeen 14.8. 
 • Seurakunnan vuosikokous pidetään su 14.6. klo 13. Suosittelemme vahvasti osallistumaan kokoukseen etäyhteyden välityksellä. Kokouksen kutsu ja tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen on lähetetty erillisessä tiedotteessa. Löydät ne myös oheisesta linkistä:https://www.espoohsrk.fi/2020/05/20/kutsu-vuosikokoukseen/
 • Miestenilta Pirttimäessä ma 15.6. klo 17-20. Ohjelmassa Jumalan sanaa, rukousta, fudista ja reippailua lenkkipoluilla. Omat eväät mukaan. Seurakunnan puolesta kahvit ja kivennäisvedet. Mukana pastorit Taneli Sinivirta ja Esa-Pekka Mattila
 • Lasten- ja nuortenleirit järjestetään 20.-27.7. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautuminen nettisivuilta: 
 • Tampereen, Espoon ja Malmin helluntaiseurakuntien yhteinen Fifteen-leiri järjestetään 3.-9.8. (Leiri on täynnä)

Juhannuskonferessi Keuruulta suoratoistolähetyksenä

 • Juhannuskonferenssia Keuruulta voi seurata suoratoistolähetyksenä seuraavasti:
  • pe 19.6. klo 10-20
  • la 20.6. klo 10-20
  • su 21.6. klo 10-11
 • Lisätietoja: https://www.juhannuskonferenssi.fi
 • Su 21.6. ei ole suoratoistolähetystä Espoon helluntaiseurakunnasta

Lepojärvet Kanadaan

 • Daniel ja Sirkku Lepojärven ja heidän lastensa elämään on tulossa suuri muutos Kanadan Torontoon muuton vuoksi. Daniel aloittaa elokuun puolivälissä Kanadan helluntailiikkeen (PAOC) kehitysyhteistyön (ERDO) kansainvälisten ohjelmien johtajana. Sirkku jatkaa työtään edelleen Lähi-Idässä Fidan kanssa hoitaen tehtäviään ohjelmapäällikkönä. Rukoillaan Lepojärvien puolesta, että he pääsisivät kesällä käymään Suomessa ja sitten pystyisivät jatkamaan loppukesästä edelleen Kanadaan ja että kaikki heidän muuttoonsa liittyvät asiat  sujuisivat hyvin.

Tärkeää huomioitavaa:

 • Kaikissa kokoontumisissa on edelleen syytä noudattaa yleisten viranomaisohjeiden mukaista varovaisuutta. Haluamme huolehtia toisistamme, ja siksi noudatamme turvavälejä ja hygieniaohjeita. 
 • Mikäli kirkon sisätiloissa kokoonnutaan, vastuuhenkilön tulee kerätä nimilista läsnäolijoista. Se on avuksi mahdollisissa (joskaan ei toivottavissa) tartuntatapauksissa. Lista hävitetään 14 vuorokauden kuluttua.
 • Yhteisiin kokoontumisiin ei saa tulla, jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita.
 • Riskiryhmään kuuluvien osallistumista kokoontumisiin ei voida vielä myöskään suositella.
 • Kasvomaskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet.

Lisätietoa:

Tilaisuudet: https://www.espoohsrk.fi/event-directory/

Työntekijöiden yhteystiedot: https://www.espoohsrk.fi/yhteystiedot/

Toivotamme kaikille seurakuntalaisille siunattua kesänaikaa, rakkaita hetkiä Raamatun sanan äärellä, yhteistä rukousta lenkkipoluilla tai puhelimitse ystävien kanssa ja lepoa Jumalan armossa ja rakkaudessa. Jatketaan rukousta toistemme puolesta tässä haastavassa tilanteessa. 

Espoon Helluntaiseurakunnan JohtoryhmäX