Pastorin viikkokirje / vko 33

”Pukekaa yllenne Jumalan taisteluvarustus, jotta voisitte pitää puolianne Paholaisen juonia vastaan.” Efesolaiskirje 6: 11.

Tällä viikolla on tullut suhattua kaupoissa ostoksilla. Varmistamassa, että lapsilla on kaikki mitä koulun alkuun tarvitaan. Kesän rento meininki on takana, ja nyt asennoidutaan arkirutiineihin: duuniin ja opiskeluun. Mutta millä mielellä? 

Yksi pojistani tokaisi eilen, että ”On ihan kiva, että koulu alkoi. Mutta syyslomaan on vain kahdeksan viikkoa – sekin on kiva!” Mahtava asenne! Itsekin iloitsen, että sai olla kesälomalla, mutta on hieno olla töissä taas. Ja kun nyt tekee työt hyvin, niin loman tullen voi lomailla hyvillä mielin. 

Palasin lomilta suoraan kesäleireille. Lasten leirillä meillä oli 34 leiriläistä ja nuorten leirillä 27 nuorta mukana. Hienoa, että onnistuimme pitämään leirit tänä aikana. Kesän hieno uutinen on myös se, että yhdeksän seurakuntamme nuorta meni kasteelle kesällä. Kiitos Jeesus! 

Paavali kirjoittaa Efeson uskoville, että elämä on taistelu. Kouluun lähtiessä varustaudutaan, jotta voidaan menestyä. Töihin lähtiessä samoin. Uskonelämässä samoin. Varustaudutaan, jotta voidaan pitää puolemme paholaista vastaan. 

Totuus, vanhurskaus, alttius, usko, pelastus, Hengen miekka. Ne ovat enemmän kuin sanoja tai hyviä ideoita. Ne ovat se varustus, jolla me selvitään tässä yhteiskunnassa, työpaikalla, koulussa tai kotona käyvästä taistelusta seisten, Jumalan armosta. 

Ja kahdeksan viikon päästä syysloma. Muistetaan pitää huolta levosta taisteluiden välissä. 

Siunausta jokaisen syyskauden alkuun!

P.S. 

Olisi hienoa, jos tulisit mukaan pyhäkoulunopettajien tiimiimme! Kokoonnumme syyskauden startti palaveriin nyt su 16.8. klo 1230-1330 kirkon alakerrassa. Mukaan tulo ei vielä sido sinua mihinkään – tule tutustumaan!

P.P.S

Seurakuntamme toiminta jatkuu paikan päällä ja osittain suoratoistona. Katso nettisivuiltamme yksityiskohdat: www.espoohsrk.fi

Taneli Sinivirta
Pastori
Espoon HelluntaiseurakuntaX