Johtoryhmän tiedote 20.11.2020

Hyvät seurakuntalaiset

Olemme kiitollisia siitä, että yhteiset kokoontumiset ovat olleet mahdollisia usean kuukauden ajan. Herra on antanut meille keidashetkiä vaikean ajan keskellä. Valitettavasti pandemiatilanne on muuttunut huonompaan suuntaan, ja se vaikuttaa myös meihin seurakuntana.

Muutokset seurakunnan yhteisiin kokoontumisiin

Viranomaisten 20.11.2020 antamien ohjeiden pohjalta seurakunnan johtoryhmä on päättänyt keskeyttää kaikki yhteiset kokoontumiset kolmeksi viikoksi su 22.11. alkaen 13.12. asti. Sunnuntain Jumalanpalveluksia ja keskiviikon Rukousiltoja voi seurata suoratoistolähetyksinä YouTube-kanavalla, UskoTV:ssä ja FaceBook:ssa.

Rohkaisuksi

Vaikka yhteen tuleminen ei ole nyt mahdollista, yhteyden pitäminen kuitenkin onnistuu. Muistetaan toisiamme rukouksin, viestitellään ja soitellaan. Tarvitsemme rohkaisua ja rinnalla kulkijoita erityisesti haastavina aikoina. Jumala on uskollinen ja auttaa meitä tämänkin tilanteen yli. Apostoli Paavali vahvisti Rooman kristittyjä seuraavin sanoin: ”Me kerskaamme Jumalan kirkkauden toivosta. Emmekä ainoastaan siitä, vaan me kerskaamme myös ahdistuksista, tietäen, että ahdistus saa aikaan kärsivällisyyttä, kärsivällisyys koetuksen kestämistä ja koetuksen kestäminen toivoa.” (Room 5:2b-4)

Tiedotamme lisää tilanteen muuttuessa.

Työntekijöiden yhteystiedot: https://www.espoohsrk.fi/yhteystiedot/

Espoon Helluntaiseurakunnan Johtoryhmän puolesta

Kari Hissa                                                                      Esa-Pekka Mattila

Johtoryhmän puheenjohtaja                                      Johtava pastoriX