Varusta espoo 12. – 14.4.

Opi kertomaan uskostasi luontevasti

Ystävänpäiväviikonloppuna helmikuussa sinulla on upea mahdollisuus saada käytännön varustusta siihen, kuinka keskustella uskosta luontevasti ja ymmärrettävästi läheisten ja tuttujen kanssa. Varusta Espoo! – viikonloppu on alku laajemmalle Varusta Suomi! -kiertueelle, jonka XEE – Evankeliointi Elämäntapana ry järjestää tänä vuonna palvellen seurakuntia ydintehtävässään eri paikkakunnilla.

Haluamme sytyttää, varustaa ja valmentaa sinua ja seurakuntaasi pelkojen voittamiseen, yhteyden luomisen taitoihin, ystäväevankeliointiin ja opetuslapseuteen. Avaimena on se, että Varusta Espoo! – viikonlopussa menemme aidosti käytäntöön, jossa todellinen oppiminen tapahtuu. Kohtaamme tuttuja ja tuntemattomia esim. kodeissa, kahviloissa, videopuhelujen kautta ja kaduilla. Saat olla turvallisesti tiiminvetäjän johdolla kolmen hengen tiimissä. Sinun ei tarvitse osata mitään, vaan voit vain tulla mukaan.

Viikonlopun opetus tapahtuu interaktiivisesti Zoom-videopuhelun kautta, pääasiassa lauantaina. Kokeneempikin todistaja oppii taatusti uutta. Viikonlopun jälkeen on mahdollisuus jatkovalmennukseen.

Jeesuksen antama tehtävä kertoa hänestä kuuluu meille jokaiselle. Haasta itsesi syvempään uskollisuuteen siinä ja ilmoittaudu mukaan Varusta Espoo! -viikonloppuun tästä!

Pe 12.2.

Klo 17–18 Klo 18:30–21 

La 13.2.
Klo 10–12 Klo 13–15 Klo 15:30–18 Klo 19–21

Su 14.2.

Klo 13–15:30

Klo 16–17

Klo 18–20

Varusta Espoo! -avaus (Zoomissa): viikonlopun tavoitteet, kohtaamisten ohjeistus Tutustuminen tiimissä ja käytännönharjoittelu* tiimeittäin
Kerro uskostasi -päivä (KUP)
KUP 1. opetus (Zoomissa): käytännönharjoittelun palaute, elinpiirit, yhteyden rakentaminen KUP 2. opetus (Zoomissa): luonteva arjen todistaminen ja ymmärrettävä evankeliumi Käytännönharjoittelu tiimeittäin

KUP 3. opetus (Zoomissa): käytännönharjoittelun palaute, uuden uskovan kasvattaminen, opetuslasten moninkertaistaminen

Käytännönharjoittelu tiimeittäin
Varusta Espoo! -juhla (striimaus Espoon vapaaseurakunnasta)
Viikonlopun palaute & miten eteenpäin (Zoomissa): Mitä haluat ja odotat jatkossa?

Käytännönharjoittelu voi olla videopuheluna tai tiimi tapaa ensin Espoonlahden kirkon parkkipaikalla

(Kipparinkatu 8, Espoo) tai sopii tapaamispaikan, josta lähtee ennalta sovittuun kotiin, kahvilaan tai kadulle.

Että kaikki kertoisivat – Että kaikki kuulisivat. xee.fiX