Viikkokirje / vko 19

Varmaan tiesitkin jo, miten kotkat toimivat myrskyissä. Itsekin tiesin, mutta usein unohdan sen. Tänään lempi t-paitani jättimäisellä merikotkan kuvalla muistutti siitä, joten muistutan myös sinua. 


Kotka tietää etukäteen myrskyn tulosta ja odottaa rauhallisesti sen saapumista. Kun rajut tuulet osuvat kohdalle, kotka heittäytyy niihin pelkäämättä, ja ne nostattavat sen niiden yläpuolelle. Se ei arkaile tai mieti olosuhteita, vaan hyödyntää niitä päästäkseen oikeaan asemaan. 

Jumala on antanut meille tuulen, jonka avulla me pääsemme myrskyjen yläpuolelle. Voimme katsoa olosuhteitamme, pelkojamme ja haasteitamme tietäen olevamme voittajan puolella. Pyhä Henki sinussa antaa voiman, jonka kautta olet korkeuksissa. 

”Mutta kaikki, jotka Herraa odottavat, saavat uuden voiman, he kohoavat siivilleen kuin kotkat. He juoksevat eivätkä uuvu, he vaeltavat eivätkä väsy.” Jesaja 40:31. 


Ihanaa viikkoa, 
RebeccaX