Pastorin viikkokirje #41

Hyvät seurakuntalaiset


Edellisessä johtoryhmän tiedotteessa (23.9.) kerroimme mahdollisesta muutoksesta elämässämme. Nyt asiat ovat varmistuneet ja olemme siirtymässä palvelemaan Nurmijärven helluntaiseurakuntaa 1.11. alkaen. Koemme vahvasti kutsuksemme palvella Jumalaa ja Hänen seurakuntaansa avioparina, ja siksi astumme tästä avautuneesta ovesta eteenpäin kiitollisin mielin.


Kiitollinen mieli on myös kuluneesta runsaasta kahdesta vuodesta Espoon helluntaiseurakunnassa. Olemme saaneet tutustua hienoihin ihmisiin ja kulkea palan matkaa yhdessä toisiamme rohkaisten ja tukien. On toki harmillista, että yhteisten kokoontumisten ollessa välillä tauolla myös monet kohtaamiset, keskustelut ja tutustumiset ovat jääneet vähemmälle. Mutta kaikista rajoituksista ja vaihtelevista olosuhteista huolimatta olemme saaneet seurakuntana rakentua yhdessä ja kasvaa Jumalan tuntemisessa. 
Vaikka olemmekin vaihtamassa paikkakuntaa, meitä lohduttaa se, että Valtakunta ja Herra pysyivät samoina. Kristuksen ruumis saakoon rakentua ja vahvistua niin Espoossa kuin Nurmijärvelläkin. Olemme kaikki Hänen ruumiinsa jäseniä, ja Jumala asettaa meidät paikoilleen niin kuin tahtoo. Apostoli Paavali ilmaisee asian näin: ”Nyt Jumala on kuitenkin asettanut jokaisen näistä jäsenistä ruumiiseen niin kuin on tahtonut…Te olette Kristuksen ruumis ja jokainen osaltanne hänen jäseniään” (1. Kor 12:18, 27)

Lämmin kiitos teille kaikille hienoista yhteisitä hetkistä ja Jumalan runsasta siunausta koko seurakunnalle,

Esa-Pekka ja Soile MattilaX