HAKUILMOITUS

Nykyisen johtavan pastorimme siirtyessä muihin tehtäviin

Haemme Espoon Helluntaiseurakuntaan

JOHTAVAA PASTORIA

Espoon Helluntaiseurakunnan tavoitteena on olla avoin ja lämminhenkinen elävä yhteisö. Näkymme on toimia aktiivisesti vaikutusalueellamme kohdaten erityisesti lapsia, nuoria ja heidän perheitään. Haluamme myös laajentaa toimintaamme niin Espoossa kuin lähetyskentillämmekin. Seurakuntamme on Suomen Helluntaikirkon jäsen.

Johtavan pastorin tehtävänä on johtaa seurakunnan toimintaa Espoossa ja toimia palkattujen työntekijöiden esimiehenä. Johtava pastori vastaa vapaaehtoistyön organisoinnista ja johtamisesta sekä osallistuu aktiivisesti johtoryhmän työskentelyyn.

Hakijalta toivomme teologista tutkintoa helluntailaisesta tai vastaavasta viitekehyksestä. Eduksi tehtävässä onnistumisessa näemme vahvan kokemuksen seurakuntatyöstä ja seurakunnan vapaaehtoistyön johtamisesta. Odotamme hakijalta myös kutsua paimenen tehtävään sekä uudistavaa ja nuorekasta otetta seurakuntatyöhön Pyhän Hengen johdossa.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään 8.12.2021 mennessä Espoon Helluntaiseurakunnan johtoryhmän jäsenelle, Miikka Soinille, miikka.soini@espoohsrk.fi. Tiedusteluihin vastaa myös johtoryhmän puheenjohtaja Kari Hissa, puh. 040 324 1227.

Työtehtävän aloitus keväällä̈ 2022 sopimuksen mukaan. Noudatamme työsopimuksessa KJTESiä. Valittavalta pastorilta edellytämme Suomen Helluntaikirkon jäsenyyttä tai jäseneksi liittymistä.

ESPOON HELLUNTAISEURAKUNTA

Luomanportti 8, 02200 Espoo

Espoon Helluntaiseurakunnalla on kolme työntekijää pastoraalisissa tehtävissä. Seurakuntaan kuuluu ja toimintaan osallistuu noin 500 henkilöä. Säännöllisten tilaisuuksien ohella seurakunnassa kokoontuu useita pienryhmiä.X