Johtoryhmän tiedote 4.2.2022

Rakkaat seurakuntalaiset,                                                                     

Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tiedottanut perjantaina 28.1.2022, että se valmistelee koronarajoituksia lieventäviä päätöksiä Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella ja tulee purkamaan niitä asteittain kuluvan kuukauden aikana. Seurakuntana reagoimme näihin muutoksiin aloittamalla uudestaan kahvitukset 16.2. alkaen ja luopumalla henkilömäärärajoituksista kirkkorakennuksessa. Suosittelemme edelleen vahvasti kaikkia yli 9-vuotiaita käyttämään kasvomaskia sekä noudattamaan tartuntatautilaissa säädettyjä hygieniavaatimuksia.

Turvallisuusohjeita kokoontumisiin:

  • Emme tule kirkolle flunssanoireisena
  • Huolehdimme hyvästä käsihygieniasta        
  • Emme kättele tai halaile     
  • Noudatamme turvavälejä   
  • Laulamme yhteislaulut kasvomaskien kanssa                       

Sunnuntain Jumalanpalvelusta on edelleen mahdollista seurata suoratoiston avulla seurakuntamme YouTube-, Facebook-, sekä UskoTV-kanavilla. Rukoillaan yhdessä seurakuntana vallitsevan pandemian loppumisen puolesta ja turvataan Herraan.

”Turvaa Herraan kaikesta sydämestäsi äläkä nojaudu omaan ymmärrykseesi. Tunne hänet kaikilla teilläsi, niin hän sinun polkusi tasoittaa.” (San 3:5-6) 

Herraan turvaaminen on elämämme, ongelmien sekä haasteiden antamista hänelle. Selviäminen omalla voimalla ilman kaikkivaltiasta Isää on vaikeaa tai miltei mahdotonta, joten annetaan Herran johtaa meitä levollisin mielin myös vallitsevien haasteiden yli. Nautitaan seurakuntana siitä yhteydestä, joka meillä on Hänessä ja luotetaan siihen, että Hän pitää meistä huolen.

Työntekijöiden yhteystiedot löydät tästä   

Suoratoistot UskoTVYouTube, ja FaceBook -kanavilla (saarna jää arkistoon)   

Seurakunnan kotisivut: https://www.espoohsrk.fi   

Tuki seurakunnan työlle  

Seurakunnan pankkiyhteystiedot löydät tästä:   

Tilinumero: FI57 2417 1800 0019 93   

Seurakunnan työn viite: 1245  

Japanin työn viite: 7773  

Keräyslupa: RA/2020/866  

Siunaavin terveisin,

 Kari Hissa, Miikka Soini, Juha Rantanen, Jyri Metsälä, Christian Utti, Daniel Metsämäki, Shawn Bhatti, Shahzad Samuel, Pirjo Hissa, Mari Lee, Rebecca Palmi, Irma & Kyösti Frestadius.X