Viikkokirje #4

Hei

Tässä tulee talvinen tervehdys arkeesi kotiseurakunnastasi.

Olemme jo hyvän matkaa edenneet tätä vuotta 2022.

Haluan viedä sinut nyt mukanani valmistelemaan yhtä tämän vuoden merkittävämpää tapahtumaa.

Tuo tapahtuma on syksyllä toteutettava, tähän asti Suomen suurin mediamissio: ”Se Löytyi”.

Suomen ensimmäinen mediamissio: ”Mahdollisuus Muutokseen” oli pääkaupunkiseudulla vuonna 2011, ja me seurakuntana osallistuimme vahvasti siihen.

Tuo missio kokosi yhteen n 70 srk:aa pääkaupungin alueelta. Tapahtumaan liittyi vahva rukoustoiminta, jota toteutimme omassa srk:ssa ja yhdessä toisten srk:ien kanssa. Toimimme muutenkin yhteistyössä espoolaisten srk:ien kanssa. Missiokirjoja tilattiin ja jaettiin n 25.000 kpl pääkaupunkiseudun ihmisille. Srk:ien jäsenet veivät kirjoja koteihin, joista kirjoja pyydettiin/tilattiin. Meidän srk:sta erilaiset palvelutiimit palvelivat ja kohtasivat ihmisiä mm. Ison Omenan tiloissa ja sen ulkopuolella. Lisäksi kohtasimme ihmisiä Tapiolassa, Matinkylässä, Olarissa ja myös Leppävaaran alueella. Missio toi uusia ihmisiä seurakuntaamme.

Nyt olemme uuden positiivisen haasteen edessä. Uusi mediamissio, jonka nimeksi on valittu: ”Se Löytyi” , toteutetaan samanaikaisesti koko Suomessa 19.9. – 16.10.2022 välisenä aikana. Tuona aikana kaikkiin Suomen koteihin jaetaan missio-kirja, jossa on tunnettujen suomalaisten todistuksia siitä, miten he ovat löytäneet yhteyden Elävän Jumalan, Jeesuksen Kristuksen kanssa. TV-kanavat, radio ja lehdet ovat myös mukana kertomassa näistä ihmisten todistuksista.  Missio näkyy katukuvassa tienvarsi- ja bussimainoksina sekä siltabanderolleina. Meidän tehtävämme on jalkautua ostareille ja kaduille antamaan missiolle elävät kasvot. Kohdatessamme ihmisiä työpaikoilla, naapurustossamme ja harrastuksissa voimme olla elävä kirja ja ohjata heitä tapahtumiin ja pienryhmin. Missioon kuuluvat myös erilaiset kohtaavat tapahtumat, joihin ihmisiä pyydetään mukaan.

Nyt suuri etuoikeutemme on aloittaa esirukous tapahtuman puolesta:

  1. rukoillaan, että seurakunnat ja kristilliset tahot, jotka eivät ole vielä tehneet päätöstä osallistumisestaan tapahtumaan, päättäisivät lähteä mukaan niin Espoossa kuin koko maassa.
  2. rukoillaan oman seurakuntamme puolesta, että innostuisimme tapahtumasta Jumalan voiman kautta ja saisimme koottua erilaisia tiimejä srk:stamme ja saisimme mahdollisimman paljon yhteyksiä espoolaisiin ihmisiin.
  3. rukoillaan, että järjestävä taho(IRRTV) saisi riittävästi kaikkia resursseja toteuttaakseen valtakunnallisen mission täydessä laajuudessaan.

Siunaavin terveisin KyöstiX