Viikkokirje #7

Jumala toimii tavallisissa tilanteissa.  

Istuin keskiviikkona seurakuntamme jumalanpalveluksessa.  

Usein vietän tilaisuuden alhaalla nuorten kanssa, mutta tällä kertaa poikkesin yläkertaan.  

Ylistyksen ja puheen jälkeen mikrofonin taakse kerääntyi vuorotellen mitä hienompia todistuksia. Ilmapiiri oli avoin ja rento, jossa oli helppo olla. Tuntui kuin olisin saanut vihdoin sitä mitä pitkään tietämättäni kaipasin, kuulla Jumalan toiminnasta. 

Puheenvuorot sisälsivät arkisia asioita, joiden kautta Jumalan johdatus ja Pyhä Henki on toiminut omaksi ja muiden ihmisten hyväksi. Kuinka rohkaisevaa ja innostavaa kuulla miten Jumala asettaa palasia yksityiskohtaisesti paikalleen ihmisten elämissä. Hän rakastaa osoittaa huolenpitoansa ja huumorintajuansa siitä, kuinka hyvin tuntee meidät. Ja minä rakastan kaikkein eniten kuunnella näitä todistuksia. Raamatunopetukset ja saarnat ovat tärkeitä, mutta meidän todistuksemme Jumalasta on yhtä tärkeitä. Meidät on asetettu valoksi tähän maailmaan, kertomaan Jumalan hyvistä teoista, jotta Hän tulisi tunnetuksi. Emme voi tietääkään miten paljon sillä voi olla rohkaisevaa vaikutusta sille, joka etsii rukousvastauksia tai kaipaa muistutusta Jumalan tavoista toimia.  

Rohkaisen ja haastan meitä:
Kerro tällä viikolla ainakin yhdelle mitä Jumala on tehnyt sinulle ja julista sillä Hänen hyvyyttänsä! 

Jumalan yllätyksiä sinun viikkoosi 😉  

Rebecca X