Viikkokirje #14

Kutsu rukoukseen ja paastoon.

Mitä minä Jeesuksen seuraajana voin tehdä? Mitä minun kristittynä pitäisi tehdä? Mitä minä seurakuntalaisena osaan tehdä? Voinko minä vaikuttaa?

Ehkä sinäkin olet kysellyt näitä kysymyksiä itseltäsi. Minä olen kysellyt ja ihmetellyt näitä kysymyksiä tänä keväänä. Minulla on ainakin yksi vastaus, joka on yksinkertainen ja meille kaikille sopiva.

Huudetaan Herraa avuksi!

Otetaan käyttöön ne aseet, jotka meillä on. Rukous ja paasto ovat meille tuttuja, olemmehan vuosi kaudet viettäneet paasto- ja rukousviikkoja seurakunnassamme kolme kertaa vuodessa. Juuri nyt on otollinen aika seurakunnan käydä paastoon ja rukoukseen. Sillä ”emmehän me taistele verta ja lihaa vastaan vaan hallituksia ja henkivaltoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita ja taivaan avaruuden pahoja henkiolentoja vastaan” (Ef.6:12). Meistä jokainen voi valita itselleen sopivan tavan osallistua tähän seurakunnan yhteiseen paastoon ja rukoukseen. Minä haluan sydämestäni rohkaista ja haastaa sinua osallistumaan. Älä ujostele, äläkä arkaile tulla rukoilemaan, vaikka et pysyisikään paastoamaan. Yhteisellä rukouksella on suuri vaikutus, kun huudamme Herraa avuksi, Hän on Sanassaan luvannut vastata. Kokoonnumme yhdessä kirkolle rukoilemaan maanantaina, tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 18.0 – 19.00. Viimeisenä paastopäivänä, joka on Pitkäperjantai nautimme myös ehtoollisen.

Jumala rakastaa meitä, eikä Hän tahdo meidän olevan huolissamme ja hätääntyneitä tässä ajassa. ”Älkää olko mistään huolissanne, vaan kaikessa saattakaa pyyntönne rukoillen ja anoen kiitoksen kanssa Jumalan tietoon, ja Jumalan rauha, joka on kaikkea ymmärrystä ylempi, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne Kristuksessa Jeesuksessa” (Fil.4:6-7).   

Sinua siunaten,

Irma 

                  

Tulevalla viikolla, keskellä paastoviikkoa meillä on koskettava keskiviikko: Wurmbrand- elokuva, kidutettu Kristuksen tähden.  X