Viikkokirje #18

Tervehdys kaikille

Meillä täällä Espoossa on syytä tänäänkin kiittää Taivaan Isää monesta asiasta.

Yksi suuri kiitosaihe on se, että olemme päässeet koko seurakuntana kokoontumaan yhteen kirkolle.

Kyllä se vaan on erilaista, niin keskiviikko illoissa kuin sunnuntain aamuissa, kun saamme yhdessä ylistää, rukoilla ja olla Sanan ja Pyhän Hengen äärellä.

Toki sunnuntain tilaisuuksia voi edelleen katsoa striimin kautta.

Tämä vuosi on monella tavalla mielenkiintoinen ja haastava.

Tuo Ukrainan sotatilanne ja sen seuraukset koko Eurooppaan ja maailmaan eivät varmasti päivittäin jätä ketään meistä rauhaan.

Yksi suuri tapahtuma, joka näyttää olevan todella täydellisesti Jumalan ajoittama, on tuo Missio 2022 – Se Löytyi kampanja.

Kesä- ja sen jälkeinen aika tulee Suomessa olemaan ehkä meidän sodanjälkeisen sukupolvemme haastavinta aikaa.

Siksi tuo kampanja, joka koskettaa vielä tällä kertaa koko Suomea, on täydellisessä aikataulussa.

Olemme alkaneet jo suunnittelemaan Espoon osalta tuota syksyä. Voimme iloksemme todeta, että lähes kaikki Espoon seurakunnat ja kristilliset tahot ovat mukana suunnittelemassa.

Olemme kokoontuneet kirkollamme ja meillä on jo kerrottavaa, miten olemme etenemässä kohti tuota syksyä.

Olemme jo aloittaneet kirkollamme keskiviikko iltaisin rukoilemisen- ja kouluttautumisen niiden ihmisten puolesta, jotka Taivaan Isä uskoo meidän kontollemme tulevina kuukausina.

Tuo meille monille jo tuttu Luukas 10-Tapa elää kurssi on aloitettu keskiviikko illoissa ja seuraavat koulutukset kirkollamme aiheesta ovat ke 25.5. ja 1.6. klo 19. Tule mukaan!

Tulevana keskiviikkona 11.5. klo 19.00 kirkollamme on ugandalainen nuorisopastoriryhmä, jotka vievät meidät ylistykseen ja rukoukseen ja Sanan äärelle. Kannattaa olla paikalla ja ottaa kaverikin mukaan.

TERVETULOA !

Yt. KyöstiX