Sana elämään #50

Askeleita. Pieniä tai suuria, kunhan mennään eteenpäin.

Kaikella on määräaikansa, mutta uskoisin että Jumalan ensisijainen ajatus olisi meidän kuitenkin pysyä liikkeessä. Jotkut meistä tutkivat tarkoin ympäristöä ennen kuin liikahtavat ja toisia taas paikalleen jääminen saattaa jopa pelottaa. Molemmissa lienee riskinsä. Joko tulee liian varovaiseksi tai otamme liiankin suuria harppauksia. 

No mikä sitten on kultainen keskitie?  

Tunne Jumalasi ja tunnista Isäsi ääni.  

Jeesuksen tahto omiaan kohtaan on aina hyvä, joka johdattaa meitä oikeaan suuntaan. Hän on arjen Jumala, joka tuli elämään vaikeiden valintojen keskelle, kuten sinä ja minä. Jeesuksen toiminnan ydin oli tietysti sovittaa synnit, mutta ohjata myös ihmistä elämän äärelle, joka olisi hedelmällistä. Hän oli avoin kysymyksille ja haasteille, joka osoittaa sitä, että Häntä kiinnosti näyttää oma äänensä maailman äänen keskellä. Sitä Hän osoitti sanoin ja teoin oman esimerkkinsä kautta. 

Uskon, että Jumalan rauhan ja rakkaudellisen äänen tunnistaminen kohti oikeita valintoja on mahdollista, kun pysyttelemme lähellä Häntä. Tällöin ääni on helposti kuultavissa ja kun epätietoisuus iskee, hän nostaa olalleen, kunnes tilanne on hälventynyt. Oli miten oli, eteenpäin kuljetaan joko omilla tai hänen jaloillansa. 

Ole siis huoleti, Hän pitää sinusta huolen. 

Siunattua viikkoa,  

Rebecca PalmiX