Sana elämään #6

Viikko sitten kävelin erilaisissa tunnelmissa Kuolleenmeren rannalla. Maisema on henkeä salpaava ja muutenkin tilanne tuntui hyvin uskomattomalta. Kelluessani suolaisessa vedessä pohdin Jumalan uskollisuutta. Hiekkarannat muistuttaa kerta toisensa jälkeen omaa pienuutta Luojan rakkauden edessä. Usein murehdin suunnitelmien toteutumista ja ajaudun miettimään, tunteeko Jumala oikeasti ajatuksiani tai unelmiani. Kun jalat uppoaa hiekkaan se palauttaa todellisuuteen siitä, että on olemassa yksi, joka tietää niidenkin miljoonien hiekanjyvien todellisen määrän ja sen historian havinan mitä siihen liittyy. 

”Kuinka ylivertaisia ovatkaan sinun suunnitelmiasi, Jumala, kuinka valtava onkaan niiden määrä! Jos yritän niitä laskea, niitä on enemmän kuin on hiekanjyviä. Minä lopetan, mutta tiedän: sinä olet kanssani.”  

Muista siis, että sinun suunnitelmasi, jotka on kirjoitettu jo ennen syntymääsi ovat turvassa ja toteutuu ajallaan.  

Siunattua viikkoa,  

Rebecca  PalmiX