Sana elämään #16

Me usein kirjoitamme kalenteriin tulevia tapahtumia, asetamme herätyskellon aamulla, kirjaamme kauppalistaa tai huomauttelemme toisillemme tekemättömistä asioista. Miksi? Koska olemme unohtavaisia ihmisiä, emmekä kykenisi muistamaan kaikkea ilman apuja.  

Sinuun on asetettu suurin apu, Pyhä Henki, joka haluaa muistuttaa ja rohkaista sinua päivittäin lahjoistasi ja asemastasi. Vaikka aamusi olisi kuinka kiireinen tahansa, anna Hänelle lupa päiväsi alkaessa herätellä sinua askareittesi keskellä siitä, mitä sinulle on varattuna ja mihin Hän haluaa käyttää sinua. Vaikka se tuntuisi joskus vaivalta, huomaat siitä olevan hyötyä jopa enemmän kuin siitä listasta, jonka tähden hammastahna ei unohdu kerta toisensa jälkeen kaupan hyllylle.  

Yllätyksellistä viikkoa!  

Rebecca Palmi

X