Sana elämään #22

Hyvää kesän alkua!

On taas se vuodenaika, kun kantasuomalaisten sanotaan heräävän eloon. Naapureihinkin törmää paljon useammin kuin muina vuodenaikoina ja kesän edetessä saatetaan kiertää monenlaisia sukujuhlia ja kekkereitä. Jos töistäkin on lomaa ja kiire vähän hellittää, kannattaa Suomen suven aikana pysähtyä yhden jos toisenkin ihmisen juttusille kuulostelemaan mitä heille oikeasti kuuluu. Monilla on puhumisen tarvetta pitkän talven jälkeen ja mistä syistä se itse kullakin kumpuaakaan. Kuka meille vastaan tuleekin niin ollaan herkin sydämin valmiit kuuntelemaan ja myös ”antamaan vastaus jokaiselle, joka kysyy, mihin teidän toivonne perustuu” (1. Piet. 3:15). Muistetaan tänä kesänä erityisesti yksinäisiä. Nähdään vaivaa ainakin muutaman puhelinsoiton tai kukkakimpun verran.  Lahjaksi olemme itse saaneet, lahjaksi antakaamme. Rukoillaan iankaikkisesti merkityksellisiä kohtaamisia tänä kesänä ja laitetaan saamamme hyvä kiertämään.

Jännittävää ja virkistävää kesää teille jokaiselle! Kun taas tavataan jaetaan toinen toisillemme rohkaisuksi mitä Jumala on tehnyt.

Mari LeeX