Sana elämään #40

”Siunattu se mies, joka luottaa Herraan ja jonka turvana Herra on. Hän on kuin veden partaalle istutettu puu, joka levittää juurensa puroon asti. Ei se pelästy helteen tuloa, vaan sen lehdet pysyvät vihreinä. Kuivanakaan vuonna ei sillä ole hätää eikä se lakkaa tekemästä hedelmää.”

Jeremia 17: 7-8

Tämä raamatun paikka on puhutellut minua todella paljon viime aikoina. Jos luotamme Herraan ja turvaamme täysin häneen meidän ei tarvitse pelätä mitään. Ehkä välillä tarvitsemme muistutusta siitä, että me palvomme kaikkivaltiasta taivaan ja maan luojaa kenelle mikään ei ole mahdotonta. Jumala on hyvä ja uskollinen Jumala. Hän tietää mitä me tarvitsemme, ja hän on luvannut pitää meistä huolen.

Voimme siis lasten kaltaisesti luottaa täysin Jumalaan ja turvautua häneen. Kaikissa eri elämäntilanteissa voimme kääntyä hänen puoleen ja pyytää häneltä apua. Vaikka tässä maailmassa tilanteet muuttuu ja elämässämme tulee vaikeita tilanteita vastaan voimme silti olla kuin veden partaalle istutte puu. Joka ei pelkää eri kausia, joka ei horju ja jolla ei ole hätää, koska se on juurtunut elävään veteen.

Siunattua viikkoa teille kaikille,

Julia VuorinenX