Ylistys- ja musiikkitiimi

Musiikilla on tärkeä rooli seurakunnan toiminnassa ja kokoontumisissa. Musiikin tarkoituksena on ylistää Jumalaa ja korottaa Hänen nimeään sekä profeetta Jesajan sanoin “valmistaa Herralle tie” niin, että ihmiset voisivat kohdata elävän Jumalan.

Musiikkitiimi on seurakunnan tiimeistä suurin, siihen kuuluu noin 40 laulajaa ja soittajaa. Musiikkitiimiä voidaan oikeastaan kutsua ylistystiimiksi, sillä se koostuu pääasiassa erilaisista ja erikokoisista ylistysryhmistä, jotka palvelevat jumalanpalveluksissa, rukousilloissa, Pyhän Hengen illoissa ja nuortenilloissa. Haluamme olla ylistävä seurakunta, ja siksi seurakunnan kaikissa kokouksissa ylistämme yhdessä koko seurakunnan voimin.

Ylistys on yksinkertaisimmillaan Jumalan lähellä elämistä, rakkaussuhde Jeesukseen. Ylistyksen kautta osoitamme rakkauttamme Häntä kohtaan, koska Hän on ensin rakastanut meitä. Meidät on itse asiassa luotu ylistämään Herraa, siis elämään lähellä Häntä.

Ylistyksen lisäksi seurakunnassa kuullaan monipuolisesti myös muuta musiikkia: vierailevia muusikoita ja kuoroja, sooloesityksiä sekä silloin tällöin musikaaleja ja konsertteja.

Musiikkitiimiin mukaan tulevalta edellytetään halua ylistää Jumalaa, valmiutta sitoutua työhön sekä soitto- ja/tai laulutaitoa.

X