Israel-piiri

Espoon Helluntaiseurakunnan Israel-piiri kokoontuu seurakunnan tiloissa kerran kuussa, kuukauden viimeisenä torstaina klo 18.30. Ennen varsinaista tilaisuutta on kahvitarjoilu.

Haluamme yhdessä seurakuntana siunata Israelia ja Jerusalemia, Suuren Kuninkaamme kaupunkia. Jumala on kokoamassa kansaansa takaisin omaan pyhään maahansa pitäen ikuisen lupauksensa ja meidän sukupolvellamme on etuoikeus olla todistamassa tämän suuren suunnitelman toteutumista. Israel on puhjennut kukkaan, oltuaan melkein kaksi vuosituhatta hyljättynä autiomaana Rooman hävitettyä Jerusalemin ja Israelin maan v. 70 jKr.

Ole tervehditty, Jerusalem! Olkoon rauha sinulla ja ystävilläsi. Vallitkoon rauha muureillasi ja hyvinvointi linnoissasi. Veljieni ja ystävieni tähden toivotan sinulle rauhaa. Herran, Jumalamme, huoneen tähden rukoilen sinulle menestystä. (Ps 122:6 – 9)

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan toivottamaan rauhaa Jerusalemille ja kuulemaan Raamatun ilmoitusta Israelin ikuisesta erityisasemasta. Israelin valtion synty ja juutalaisten paluu heille luvatulle maalle on Jumalan ihmeellinen teko ja haluamme osallistua siihen seisomalla Israelin rinnalla ja tukemalla Israelia ja juutalaista kansaa rukouksin ja konkreettisin toimin.

Ja minä siunaan niitä, jotka sinua siunaavat, ja kiroan ne, jotka sinua kiroavat, ja sinussa tulevat siunatuiksi kaikki sukukunnat maan päällä. (1.Moos. 12:3)

Yhteyshenkilö

Harry Orädd

harry.oradd@gmail.com

X