Nuoret

IISI PERJANTAI

Perjantaisin klo 19 kirkollamme pidetään nuortenillat, jotka ovat 13-20 vuotiaille suunnattuja tilaisuuksia. Illoissa nuoret pääsevät kohtaamaan toisiaan sekä elävää Jumalaa.

Iltoihin sisältyy hyvää ylistystä, innostavaa Raamatun opetusta, rohkaisevia todistuksia ja satunnaisesti hauskoja ohjelmanumeroita sekä ryhmä­työskentelyä. Illan päätteeksi noin klo 21 on vielä nuorten pyörittämä ilmainen Café, jossa myös pelaillemme pingistä, biljardia ja muita pelejä.

Teemme myös erilaisia retkiä ja järjestämme yhteisiä nuorteniltoja muiden seurakuntien kanssa.

Tervetuloa mukaan pitämään hauskaa muiden nuorien kanssa! Jos tulet ensimmäistä kertaa, varmistathan Jarkolta paikan missä kokoonnumme.

 

IISI SUNNUNTAI

Iisi sunnuntait ovat 13 – 18 vuotiaiden kristillinen nuorisokahvila Tapiolassa. Nuorisokahvilaa pidetään joka sunnuntai-ilta toukokuun loppuun asti klo 1730 – 2000, ellei erikseen mainita. Iltoihin voi tulla ottamaan iisisti ennen kouluviikon alkua, tutustumaan muihin nuoriin ja Jumalaan. Kahvilassa on ilmaista kuumaa juomaa, iisi iltapala n. klo 1830, lyhyt rohkaiseva sana raamatusta, ja vapaata yhdessäoloa biljardin, pingiksen, ja videopelien kera. Lisätietoa Iisi sunnuntaista Tanelilta! Tervetuloa!

Yhteyshenkilöt

IMG_2108

Taneli Sinivirta
Pastori, lapsi- ja varhaisnuorisotyö

045 787 65096

taneli.sinivirta [at] espoohsrk.fi

Rebecca Palmi_artikkelikuva

Rebecca Palmi
Nuorisotyöntekijä

044 366 1005

rebecca.palmi [at] espoohsrk.fi

X