Solutoiminta

Solut – parempaa ystävyyttä Jumalaan ja toisiimme

Etsitkö vielä paikkaasi seurakunnassa? Kaipaatko ystäviä ja yhteyttä? Tule mukaan seurakunnan kotiryhmään!

Solujen tavoitteena on tukea jokaista seurakunnan jäsentä elämään Jeesuksen opetusten mukaisesti. Solujen kautta meidän on suuressakin seurakunnassa mahdollista kohdata toinen toisemme henkilökohtaisesti. Soluissa voit tutustua uusiin ystäviin ja oppia uutta Jumalasta, Raamatusta ja rukouksesta.

 

Mitä solut ovat?

Solu on seurakunta pienoiskoossa. Siellä on läsnä yhteys, rukous, ylistys, Jumalan Sanan kautta rakentuminen sekä evankeliointi. Solu on paikka, johon voi tuoda myös niitä, joille uskon asiat ovat vielä vieraampia.

 

Miksi meidän tulisi kokoontua soluihin?

Tarvitsemme seurakuntaa

Jumalan ratkaisu meidän yksinäisyyteemme on seurakuntayhteys. Seurakunta on Jumalan rakkauden kohde ja Jumalan rakkauden välittäjä.

Tarvitsemme soluja

Soluissa keskitytään rakentamaan toimivia suhteita säännöllisen yhdessäolon kautta ja niissä opimme tuntemaan sekä palvelemaan toisiamme. Siellä voimme jakaa ilomme ja surumme.

Tarvitsemme ystäviä

Me kaikki tarvitsemme hyviä ystäviä. He auttavat, neuvovat, rohkaisevat ja kuuntelevat meitä. Jumala loi ihmisen läheiseen suhteeseen itseensä ja toisiin ihmisiin. Hänellä oli unelma todellisesta ystävyydestä ja keskinäisestä rakkaudesta.

Kysy lisää solutoiminnasta pastoreilta:

Mari Lee, mari.lee@espoohsrk.fi, 045 624 9634 tai Petri Mäkilä, petri.makila@espoohsrk.fi, 040 663 8434

X