Kotiryhmät

Kotiryhmät – parempaa ystävyyttä Jumalaan ja toisiimme

Etsitkö vielä paikkaasi seurakunnassa? Kaipaatko ystäviä ja yhteyttä? Tule mukaan seurakunnan kotiryhmään!

Kotiryhmien tavoitteena on tukea jokaista seurakunnan jäsentä elämään Jeesuksen opetusten mukaisesti. Kotiryhmien kautta meidän on suuressakin seurakunnassa mahdollista kohdata toinen toisemme henkilökohtaisesti. Kotiryhmissä voit tutustua uusiin ystäviin ja oppia uutta Jumalasta, Raamatusta ja rukouksesta.

 

Mitä kotiryhmät ovat?

Kotiryhmä on seurakunta pienoiskoossa. Siellä on läsnä yhteys, rukous, ylistys, Jumalan Sanan kautta rakentuminen sekä evankeliointi. Kotiryhmä on paikka, johon voi tuoda myös niitä, joille uskon asiat ovat vielä vieraampia.

 

Miksi meidän tulisi kokoontua kotiryhmiin?

Tarvitsemme seurakuntaa

Jumalan ratkaisu meidän yksinäisyyteemme on seurakuntayhteys. Seurakunta on Jumalan rakkauden kohde ja Jumalan rakkauden välittäjä.

Tarvitsemme kotiryhmiä

Kotiryhmissä keskitytään rakentamaan toimivia suhteita säännöllisen yhdessäolon kautta ja niissä opimme tuntemaan sekä palvelemaan toisiamme. Siellä voimme jakaa ilomme ja surumme.

Tarvitsemme ystäviä

Me kaikki tarvitsemme hyviä ystäviä. He auttavat, neuvovat, rohkaisevat ja kuuntelevat meitä. Jumala loi ihmisen läheiseen suhteeseen itseensä ja toisiin ihmisiin. Hänellä oli unelma todellisesta ystävyydestä ja keskinäisestä rakkaudesta.

Kysy lisää kotiryhmistä pastoreilta:

Mari Lee, mari.lee@espoohsrk.fi, 045 624 9634 tai Petri Mäkilä, petri.makila@espoohsrk.fi, 040 663 8434

X