Kotiryhmät

Kotiryhmät – parempaa ystävyyttä Jumalaan ja toisiimme

Etsitkö vielä paikkaasi seurakunnassa? Kaipaatko ystäviä ja yhteyttä? Tule mukaan seurakunnan kotiryhmään!

Kotiryhmien tavoitteena on tukea jokaista seurakunnan jäsentä elämään Jeesuksen opetusten mukaisesti. Kotiryhmien kautta meidän on suuressakin seurakunnassa mahdollista kohdata toinen toisemme henkilökohtaisesti. Kotiryhmissä voit tutustua uusiin ystäviin ja oppia uutta Jumalasta, Raamatusta ja rukouksesta.

 

Mitä kotiryhmät ovat?

Kotiryhmä on seurakunta pienoiskoossa. Siellä on läsnä yhteys, rukous, ylistys, Jumalan Sanan kautta rakentuminen sekä evankeliointi. Kotiryhmä on paikka, johon voi tuoda myös niitä, joille uskon asiat ovat vielä vieraampia.

 

Miksi meidän tulisi kokoontua kotiryhmiin?

Tarvitsemme seurakuntaa

Jumalan ratkaisu meidän yksinäisyyteemme on seurakuntayhteys. Seurakunta on Jumalan rakkauden kohde ja Jumalan rakkauden välittäjä.

Tarvitsemme kotiryhmiä

Kotiryhmissä keskitytään rakentamaan toimivia suhteita säännöllisen yhdessäolon kautta ja niissä opimme tuntemaan sekä palvelemaan toisiamme. Siellä voimme jakaa ilomme ja surumme.

Tarvitsemme ystäviä

Me kaikki tarvitsemme hyviä ystäviä. He auttavat, neuvovat, rohkaisevat ja kuuntelevat meitä. Jumala loi ihmisen läheiseen suhteeseen itseensä ja toisiin ihmisiin. Hänellä oli unelma todellisesta ystävyydestä ja keskinäisestä rakkaudesta.

Kaitaan kotiryhmä

Kaitaan kotiryhmä on kaikille avoin. Rennossa ilmapiirissä rakennumme uskossa toinen toistamme tukien. Kokoonnumme  joka toinen viikko tiistaisin tai torstaisin. Kukin ilta sovitaan erikseen.

Naisten kotiryhmä Olarinluomassa

Ihana ja lämminhenkinen naisten kotiryhmä kokoontuu joka toinen tiistai seurakunnalla klo 18-20. Aloitamme illan ylistyksellä, jonka jälkeen luemme Raamattua ja pohdimme yhdessä sen sanomaa. Vaihdamme kuulumisia teekupin äärellä ja rukoilemme jokaisen puolesta henkilökohtaisesti. Vietämme ajoittain yhdessä aikaa myös solun ulkopuolella mm. virkistyspäivien ja elokuvailtojen parissa. Yhteys, rukous ja luottamus ovat kotiryhmämme keskeisiä piirteitä. Tervetuloa joukkoomme!

Maria

Kysy lisää:

Seurakunnan toimisto
toimisto [at] espoohsrk.fi

Kotiryhmät

Kaitaa
Latokaski
Matinkylä

Espoon keskus − naisten kotiryhmä ja nuorten naisten kotiryhmä
Matinkylä − naisten kotiryhmä
Olarinluoma − naisten kotiryhmä
Olarinluoma  − miesten kotiryhmä
Suomenoja − nuorten naisten kotiryhmä
Tapiola − miesten kotiryhmä
Tuomarila− nuorten naisten kotiryhmä
Vanhakartano − naisten kotiryhmä

Ota yhteyttä kotiryhmien yhteyshenkilöön ja löydä oma paikkasi kotiryhmässä!

X