Osallistu ja tule palvelemaan

Mitä palvelutiimit ovat?

Tiimit valtuuttavat ja yhdistävät seurakuntalaisia. Jokainen tiimi vastaa omasta alueestaan: palvelee muita seurakuntalaisia ja ulkopuolisia, keskustelee ja tekee päätöksiä siitä, miten asioita hoidetaan ja ehdottaa hankintoja ja parannusehdotuksia johtoryhmälle. Tiimissä jokaisella seurakuntalaisella on mahdollisuus palvella Jumalaa ja seurakuntaa omalla osaamisellaan ja ajallaan.

 

Mitä tiimissä oleminen tarkoittaa?

Tiimissä oleminen tarkoittaa ennen kaikkea huoneenhaltijuutta, eli palvelutehtävää. Jumala on antanut meille kaikille lahjoja. Raamatussa puhutaan palvelijoista (me), joille heidän isäntänsä (Jumala) antoi leivisköjä (kykyjä). Vertauksen mukaan ei ollut niinkään väliä, kuinka monta leiviskää kukin oli saanut, vaan että näitä käytettiin uskollisesti. Samoin tiimissä jokainen tiimiläinen pääsee käyttämään lahjojaan ja palvelemaan koko seurakuntaa, ja kuten vertauksessakin, palvelutehtävä, eli oman osaamisen antaminen Jumalan käyttöön, on vastuullista toimintaa ja vaatii ennen kaikkea sitoutumista. (Matt. 25:14–30, 1. Kor 4:2). Tiimit antavat meille mahdollisuuden rakentaa yhteyttä toisiimme ja Jumalaan, ja opettavat kasvamaan omalle paikalle seurakunnassa ja Jumalan suunnitelmassa.

 

Löydä oma palvelutehtäväsi!

Nyt sinulla on mahdollisuus löytää oma palvelutehtäväsi seurakunnassamme.

 

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ​kerromme sinulle mielellämme ​lisää. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.
X