Sana elämään 48

Mistä olemme kiitollisia?

Hei seurakunta, 

Viime viikolla Yhdysvalloissa vietettiin Thanksgiving juhlaa, eli kiitos juhlaa. Olen asunut Yhdysvalloissa monta vuotta, ja tämä juhla oli aina yksi vuoden kohokohta. Se on myös yksi traditio jonka mielelläni toisin sieltä Suomeen. Thanksgiving viikonloppuna perheet kokoontuvat yhteen ja syövät paljon hyvää ruokaa. Pöydän ääressä usein käydään kierros jossa jokainen kertoo mistä on kiitollinen, ja juuri tämä on mielestäni juhlan paras osuus.

On hyvä pysähtyä ja miettiä mistä olemme kiitollisia, ja sanoa se ääneen sekä kiittää Jumalaa niistä asioista. Kun alamme miettimään mistä kaikesta olemme kiitollisia niin usein tajuammekin kuinka hyvin meillä asiat on. Meillä jokaisella on varmasti monta asiaa josta olemme kiitollisia on se sitten katto pään päällä, perhe, seurakunta perhe, työpaikka, tai koulupaikka. Ehkä tällä viikolla mekin jokainen voisimme kertoa jollekin mistä olemme kiitollisia ja kiittää myös Jumalaa kaikesta mitä olemme häneltä saaneet.

Kiitetään Jumalaa siitä kaikesta hyvästä mitä hän on meidän puolesta tehnyt. 

”Iloitkaa aina. Rukoilkaa lakkaamatta. Kiittäkää joka tilanteessa, sillä sitä Jumala tahtoo teiltä Kristuksessa Jeesuksessa.” 1 Tess. 5:16-18

Siunattua viikkoa ja joulun aikaa!

Julia Vuorinen