Osallistu

Osallistu ja tule palvelemaan 

Mitä palvelutiimit ovat?

Tiimit valtuuttavat ja yhdistävät seurakuntalaisia. Jokainen tiimi vastaa omasta alueestaan: palvelee muita seurakuntalaisia ja ulkopuolisia, keskustelee ja tekee päätöksiä siitä, miten asioita hoidetaan ja ehdottaa hankintoja ja parannusehdotuksia johtoryhmälle. Tiimissä jokaisella seurakuntalaisella on mahdollisuus palvella Jumalaa ja seurakuntaa omalla osaamisellaan ja ajallaan.

Mitä tiimissä oleminen tarkoittaa?

Tiimissä oleminen tarkoittaa ennen kaikkea huoneenhaltijuutta, eli palvelutehtävää. Jumala on antanut meille kaikille lahjoja. Raamatussa puhutaan palvelijoista (me), joille heidän isäntänsä (Jumala) antoi leivisköjä (kykyjä). Vertauksen mukaan ei ollut niinkään väliä, kuinka monta leiviskää kukin oli saanut, vaan että näitä käytettiin uskollisesti. Samoin tiimissä jokainen tiimiläinen pääsee käyttämään lahjojaan ja palvelemaan koko seurakuntaa, ja kuten vertauksessakin, palvelutehtävä, eli oman osaamisen antaminen Jumalan käyttöön, on vastuullista toimintaa ja vaatii ennen kaikkea sitoutumista. (Matt. 25:14–30, 1. Kor 4:2). Tiimit antavat meille mahdollisuuden rakentaa yhteyttä toisiimme ja Jumalaan, ja opettavat kasvamaan omalle paikalle seurakunnassa ja Jumalan suunnitelmassa.

Löydä oma palvelutehtäväsi!

Nyt sinulla on mahdollisuus löytää oma palvelutehtäväsi seurakunnassamme.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin ​kerromme sinulle mielellämme ​lisää. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, joten sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa kokemusta.

Kahvitustiimi

Kahvitustiimi huolehtii sunnuntain jumalanpalveluksen kahvituksesta. Kahvitustiimin tavoitteena on tarjota yhteinen kahvihetki kaikille seurakuntalaisille. Näin ollen kahvitustiimillä on tärkeä rooli seurakunnan yhteyden luomisessa.

Tiimissä palveleminen ei edellytä erityistaitoja ja tarvittaessa sinut opastetaan tehtävään. Halu palvella Jumalaa ja seurakuntaa riittää.

Yhteyshenkilö:

Miksaustiimi

Miksaustiimi huolehtii äänentoistosta ja esitystekniikasta seurakunnan erilaisissa tilaisuuksissa.

Tullessasi seurakuntaan puhujana tai ylistysryhmänä, seuraa miksaustiimin ohjeita.

Yhteyshenkilö:

Kimmo Metsämäki
040 531 2230

Musiikkitiimi

Musiikkitiimi on seurakunnan tiimeistä suurin, siihen kuuluu noin 40 laulajaa ja soittajaa. Musiikkitiimiä voidaan oikeastaan kutsua ylistystiimiksi, sillä se koostuu pääasiassa erilaisista ja erikokoisista ylistysryhmistä, jotka palvelevat jumalanpalveluksissa, rukousilloissa, Pyhän Hengen illoissa ja nuortenilloissa. 

Musiikkitiimiin mukaan tulevalta edellytetään halua ylistää Jumalaa, valmiutta sitoutua työhön sekä soitto- ja/tai laulutaitoa.

Yhteyshenkilö: 

Tommi Luostari
045 180 3020

Siivoustiimi

Seurakunnassamme toimii palkattu siivooja, jonka tehtävänä on huolehtia viikottaisesta perussiivouksesta.

Keskimäärin kerran vuodessa pidämme talkoot sisä- ja ulkotiloissa. Olet lämpimästi tervetullut mukaan. Näistä on erilliset ilmoitukset seurakunnan ohjelmassa. Talkoot ovat osoittautuneet hauskoiksi ja hyviksi toisiimme tutustumisen tilaisuuksiksi. 

Yhteyshenkilö: 

Mari Lee
mari.lee@espoohsrk.fi
045 624 9634

Pyhäkoulutiimi

Pyhäkoulun opettajalle löytyy valmis materiaali vihkosta, joten itse ei tarvitse miettiä aiheita. Pyhäkoulun avustaja on opettajan apuna.

Yhteyshenkilö:

Julia Vuorinen

040 135 3273

julia.vuorinen@espoohsrk.fi


Somistustiimi

Huolehtii yleisten tilojen viihtyvyydestä: kukka-asetelmista, verhoista, pöytäliinoista jne. Yhteistyö kahvitustiimin kanssa tarvittaessa.

Yhteyshenkilö:


Ehtoollisen valmistelu

Pappilan hätävara

Keräämme 10 henkilön ryhmän, joiden yhteystiedot listataan seurakunnan toimistoon. Ryhmän jäsenelle soitetaan akuuteissa asioissa, esim. pihan hiekoitus. Tarkoituksena on tulla kirkolle avuksi lyhyellä varoitusajalla.

Yhteyshenkilö:

Petri Mäkilä
petri.makila@espoohsrk.fi
040 663 8434

Kastealtaan täyttö

Kasteallas täytetään noin 4 tuntia ennen tilaisuuden alkua lämpimällä vedellä. Ennen täyttämistä tyhjän altaan reunat pyyhitään. Tilaisuuden jälkeen allas tyhjennetään.

Yhteyshenkilö: 

Mari Lee
mari.lee@espoohsrk.fi
045 624 9634

Vahtimestari

Vahtimestarit auttavat varsinaisten jumalanpalvelusten järjestelyissä ja valvovat järjestystä. Tehtävässä tarvitaan avointa mieltä ja vuorovaikutustaitoja kaikkien ihmisten kanssa. Tuemme myös sielunhoito- ja esirukouspalvelua. Huom! Erityistilaisuuksiin omat järjestyksenvalvojat.

Yhteyshenkilö:

Keittiötiimi

Keittiötiimi vastaa keittiön toimivuudesta sen pelisäännöistä ja asianmukaisista välineistä.

Se pyrkii luomaan puitteet jokaiselle käyttäjälle valmistaa makoista tarjottavaa nälkäisille ja janoisille!

Yhteyshenkilö: