Sana elämään 14

Toivoa takatalveen

Liput liehuvat tänään puolitangossa. Takatalvi tunkee sydämiin asti.  


Psalmista 90 nousivat aamulla sanat: "anna lastemme nähdä kunniasi loisto". Saakoon tämä olla meidänkin rukouksemme maamme lasten ylle, että he saisivat nähdä Jumalan valtasuuruutta ja voimaa, Hänen hyvyyttään ja armoaan näinä päivinä.  Korkeimman suojelusta ja Ylhäisimmän johdatusta he tarvitsevat elämänsä ylle. 


Me aikuisetkin tarvitsemme yhä uudelleen tarkentuvaa näköä nähdäksemme jotakin ikuisen Jumalan suuruudesta ja majesteetillisuudesta. Tämä aika tahtoo niin helposti sumentaa silmämme, masentaa mielemme ja lannistaa uskomme.

Pietari viittaa kirjeessään kirkastusvuoren tapahtumiin: "Emmehän me, silloin kun saatoimme teidän tietoonne Herramme Jeesuksen Kristuksen voiman ja tulemisen, olleet lähteneet seuraamaan mitään ovelasti sepitettyjä taruja, vaan olimme omin silmin saaneet nähdä hänen jumalallisen suuruutensa. Hän sai Jumalalta, Isältä, kunnian ja kirkkauden, kun hänelle kantautui Ylhäisimmän Kirkkauden ääni: "Tämä on minun rakas Poikani, johon minä olen mieltynyt" (2. Piet. 1:16-17).  Yksin Hänessä on toivomme ja ankkurimme tämän maailman sumujen ja haasteiden keskellä. 


Sinua siunaten, 


Mari Lee