Sana elämään 4

Jumala on aina uskollinen

Aloitin alkuvuodesta uuden raamatunluku suunnitelman ja olen lukenut nyt Vanhaa Testamenttia. Lukiessani olen  miettinyt sitä kuinka uskollinen Jumala oli Israelin kansalle. Jumala teki paljon suuria ihmeitä kun hän pelasti Israelin kansan Egyptistä. He saivat nähdä ja kokea Jumalan suuruutta monen ihmeellisen ihmeen kautta. Siitäkin huolimatta Israelin kansa valitti, koska he eivät olleet tyytyväisiä heidän olosuhteisiin ja kaipasivat takasin Egyptiin. He tekivät todella paljon virheitä, mutta Jumala kuitenkin aina armahti heitä.

 

Vanhan Testamentin kertomukset muistuttavat meitä Jumalan uskollisesta ja armahtavasta luonteesta. Vaikka me teemme virheitä ja valittaisimme, Jumala on silti aina uskollinen. Hän kuulee meidän huokaukset ja vastaa meidän rukouksiin sekä pitää meistä huolen.

 

"Herran armoa on, ettemme ole täysin tuhoutuneet, sillä hänen laupeutensa ei ole loppunut. Se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa. Minun sieluni sanoo: "Herra on minun osani, sen tähden minä panen toivoni häneen."" -Valitusvirret 3:22-24

 

Jumala ei ole unohtanut meistä ketään ja mikään rukousaihe ei ole mennyt Häneltä ohi. Oikealla ajalla Hän vastaa meidän rukouksiin, koska on uskollinen, ja Hän on aina hyvä.  Muistetaan aina, että palvomme Jumalaa kenelle mikään ei ole mahdotonta.

 

Siunattua viikkoa,

 

Julia Vuorinen